Hogyan működik?

Olyan polcrendszer került kialakításra, amelybe beépíthetünk úgy érzékelőt, hogy az adott üveg behelyezésekor adatot továbbít egy adatbázisba, ami felismeri az adott terméket. Ezzel  készletnyilvántartást is lehet vezetni. Az elemek összeépíthetőek, kombinálhatóak, úgy összerakható, hogy számos variáció építhető belőle.  Ehhez kapcsolódó szoftveres háttér került kifejlesztésre: ez az egyedi szoftver a polcrendszerben tárolt borok beazonosítása alapján készletet tud létrehozni. Mutatja a termékek mennyiségét, milyenségét, alkalmas okoseszközökön való használatra, előmozdítja az információvétel, átadás, tárolás, visszakeresés, kezelés vagy megjelenítés generikus fejlődését.

A nagyobb, borászati vállalkozások számára tervezett rendszereket függőleges palacktartókkal egészítjük ki, hogy egy-egy kiválasztott palack kiemelt figyelmet kaphasson, valamint kínáló részt is kiépítünk, ami exkluzívvá teszi a vendégek számára.

A beépített érzékelők segítségével naprakész nyilvántartást tudunk vezetni, nyomonkövethetjük a készleten lévő és a fogyóban lévő borokat.

A polcok kialakítása biztonságos bortárolást tesz lehetővé, esztétikus megjelenést kölcsönözve a boros pincének. A különböző alakú és méretű elemek könnyen mozgathatók és meleg, fatapintásúak. Egyéni ízlés szerint alakítható polcrendszerek hozhatók létre általuk, melyek a későbbiekben a tárolási igény növekedésével bővíthetők és átrendezhetők.

A WoodEx DWRS alkalmazás lehetőséget biztosít arra, hogy a felhasználók hozzáférjenek a WoodEx DWRS profiljukhoz. Ez a dokumentum segítséget nyújt az alkalmazás megfelelő használatára. Lehetőség van profil regisztrálására, a felhasználóhoz tartozó szekrények megtekintésére, a szekrényhez tartozó borok leltározásához, szerkesztéséhez, valamint hozzáadásához.

Rendszerkövetelmény: A WoodEx DWRS alkalmazás telepítéséhez Android kompatibilis rendszer szükséges, ami legalább 5.0-s (API level 21) verziókóddal rendelkezik.